Workshops leerkrachten/PM’ers

Wilt u zelf aan de slag met kinderyoga, meditatie of massage? Bij YogaYvanka kunt u diverse workshops aanvragen.

‘Ontdek kinderyoga met uw team’

Kinderyoga ontdekken met uw team? Vraag de workshop ‘Ontdek kinderyoga met uw team’ aan en kruip in de huid van uw leerlingen. Er zijn twee workshops mogelijk: voor teamleden die werken met het jonge kind (peuters/kleuters) en voor teamleden die werken met het oudere kind (7 t/m 12 jr.).

‘Yoga voor de juf/meester’

Wilt u als team eens ervaren hoe het is om alle stress van de werkdag van je af te laten glijden tijdens een yogales? Lekker tot rust komen, loslaten en leren zakken van het hoofd in het lijf. Yoga is een heerlijk momentje voor jezelf. Dat verdient iedere leerkracht!

‘Leren mediteren’

Even 10 minuten tot rust komen aan het begin van de dag of tussen de lessen/activiteiten door… Kinderen vinden dit heel prettig! Wilt u als team meditatie integreren in uw dagelijkse les-of activiteitenprogramma? In de training ‘leren mediteren’ leert u de basis van het mediteren en ervaart u een aantal (mindfulness)meditaties met de adem en de zintuigen. Stiltespellen komen ook aan bod. De meditaties krijgt u mee in een map, zodat u deze meteen kunt toepassen in de praktijk! U kunt ook leren om zelf visualisaties (droomreizen) te schrijven en te begeleiden in de groep.

Het is voor teams in scholen en in de kinderopvang mogelijk om deze workshops aan te vragen. Dat doe u door een mail te sturen naar info@yogayvanka.nl. Deze workshops kunnen bij u op locatie gegeven worden of in mijn yogaruimte. Vraag ook gerust naar meer informatie en de prijsopgaaf via de mail.